Win een mooi aandenken voor jezelf en een dierbare!

Herinneringen zijn voor altijd: deze momenten worden in het geheugen opgeslagen, van jou of van jullie samen. Deze herinneringen zijn dierbaar; van grappige, ontroerende, fijne en andere betekenisvolle momenten. Wat is het dan fijn om een ander daar blij mee te maken door zo’n bijzonder moment vast te leggen. Want een glimlach doet wonderen! Wie wil jij deze kerst blij maken met een bijzonder cadeau?

De ene lijst is de andere niet
Bijzondere momenten wil je op een speciale manier bewaren. Hoe doe je dat het beste? In een standaard fotolijst past niet alles wat je wil inlijsten. In de meeste gevallen past een uniek object niet in zo’n een standaard formaat. Een op maat gemaakte lijst en passe-partout is hier perfect voor. Een passe-partout is een kartonnen rand binnen de lijst. Onze lijstenmakers maken deze passe-partout op maat, waardoor je foto, poster of ander object altijd past. Je kunt met de passe-partout bijvoorbeeld beter de vormgeving bepalen. 

Kwalitatief hoogwaardig inlijsten

De materialen waarmee wij werken zijn met zorg uitgekozen om zo tot een perfect resultaat te komen. De passe-partouts zijn zuurvrij, waardoor er geen vergeling ontstaat. We maken gebruik van helder acrylglas, duurzaam hout en professioneel fotopapier. Zo blijf jij hier jarenlang plezier van hebben.

Een ander blij maken met een bijzonder kerstcadeau
Wil jij een bijzonder kerstcadeau weggeven en een dierbare verrassen met een persoonlijke herinnering?
Plaats een foto van dit bijzondere moment op Instagram en laat ons weten wie jij deze lijst gunt. Doe mee en maak allebei kans op een op maat gemaakte lijst ter waarde van 100 euro. 

Meedoen kan tot 15 december 2022. Op 16 december maken we de winnaars van deze actie bekend en nemen we persoonlijk contact met je op om de perfecte lijst voor jullie moment te helpen kiezen.

Ga naar Instagram