De website is tijdelijk 'onder constructie' waardoor het niet mogelijk is om te bestellen. Vragen? Stuur een mail naar hi@framewell.com.Je trouwfoto vergroten, afdrukken, inlijsten & ophangen als een pro

De bruiloft is achter de rug en was fantastisch. Wellicht heb je ook al een album met de mooiste foto’s laten maken. Maar nu wil je die ene trouwfoto waar je bij het zien ervan steeds de kriebels van in je buik krijgt afdrukken, vergroten, inlijsten en op een bijzondere plek in je huis ophangen.

Je kunt uiteraard naar een fotograaf gaan en daar je beste trouwfoto laten afdrukken en een in plastic verpakte fotolijst uitzoeken. Thuis maar hopen dat de foto bij de lijst past.

Wat je ook kunt doen is je foto bij ons uploaden en deze in elke fotolijst uit onze collectie bekijken. Zo krijg je een goede indruk hoe de foto van één van jouw belangrijkste momenten uit je leven er in het echt uit komt te zien. 

trouwfoto uitvergroten en inlijsten

Jerry liet Framewell zijn trouwfoto in een zwarte fotolijst met passe-partout inlijsten. Foto: Steven van Olphen

Als je bij ons een fotolijst op maat laat maken dan drukken we in ons lab je trouwfoto meteen professioneel af. Daarna snijden we eventueel een passe-partout, zagen we echt hout op maat en maken we speciaal voor jou een lijst tot op de millimeter nauwkeurig. Waarna de lijstenmaker met delicate zorg jouw trouwfoto zal inlijsten.

Tip: jouw trouwfotograaf heeft waarschijnlijk digitale bestanden in hoge resolutie gestuurd. Gebruik deze bij het uploaden zodat wij jouw trouwfoto in de hoogste kwaliteit kunnen uitvergroten en afdrukken.

Wat zijn de beste fotolijsten voor trouwfoto’s?

Check onze tips voor het kiezen van een lijst om jouw trouwfoto net zo fel te laten shinen als de diamant in je trouwring!

1. De romantische trouwfoto plaats je in een barok lijst

Creëer een romantische sfeer met een gouden barok lijst. Bij de meeste bruiloften waar ik ben geweest ging het er behoorlijk romantisch aan toe. Bij jou waarschijnlijk ook. Die romantische vibe breng je aan je muur tot leven met een barok gouden fotolijst.

Bonus: Ingetogen zwart wit foto’s doen het erg goed in gouden lijsten.

2. De vrolijkste trouwfoto knal je in een lichte, houten lijst

Vrolijke foto’s plaats je in een lichtkleurig, houten fotolijst. Heb je de hele dag met een glimlach op je gezicht gelopen en popt er alleen maar vrolijkheid door je hoofd als je aan je trouwdag terugdenkt? Misschien waren het de zenuwen, de alcohol of omdat alles die dag op zijn plaats viel. De herinnering blijft en dat is het belangrijkste. Plaats de leukste of grappigste foto van je bruiloft in een houten lijst met een natuurlijke tint zoals de Ché.

3. Gebruik de symboliek van een eikenhouten fotolijst in je eigen voordeel

Verzegel jouw trouwfoto symbolisch met een eikenhouten lijst. Een bruiloft, en een huwelijk in het bijzonder, staat bol van de tradities en rituelen. Eiken staat symbool voor kracht, onvergankelijkheid en onsterfelijkheid. Maak jouw huwelijk onverwoestbaar en verzegel jouw trouwfoto in een eikenhouten fotolijst.

4. Luxueuze bruiloften verdienen een dito fotolijst

De foto van je bruiloft als eyecatcher aan de muur? Heb je een collage van fotolijstjes aan de muur en wil je de aandacht vestigen op je trouwfoto? Plaats de foto dan in een wit frame met gouden bies. Het heeft naast een aanzuigend effect voor de ogen ook een luxueuze uitstraling wat goed past bij een extravagant huwelijksfeest. 

4. Kies een beach look fotolijst voor jouw bohemian wedding

Je trouwfoto met beach look in een wit geschuurde lijst. Had je een bohemian wedding op het strand? Het privilege om je trouwdag op Ibiza te vieren? Zon, zee, zand en schelpen. Je trouwfoto’s komen dan het best tot zijn recht in witte houten lijsten. Bijvoorbeeld een fotolijst met driftwood uitstraling. Je kunt ook voor een licht opgeschuurde witte lijst met zilveren rand kiezen als je het iets strakker wilt hebben. Een licht houten lijst met witte bies heeft een rustieke uitstraling.

5. Ontwerp een tropisch design festijn met een bamboe fotolijst

De mega Instagram trendsetter Finntage heeft haar pittoresk Hollandse trouwfoto in een bamboe fotolijst op tropische wijze weten te verweven met de rest van haar interieur. Hoe cool is dat!

Wat is de beste plek in huis om de trouwfoto op te hangen?

Jij bent de baas! Niemand mag bepalen waar jij je foto’s ophangt. Maar als je het mij vraagt dan zou ik rekening houden met waar de meeste mensen zich comfortabel bij voelen.

Stel, je (schoon)vader komt op bezoek...

Die ziet boven de bank een foto van zijn dochter, tijdens haar huwelijksnacht in de bruidssuite, enkel gekleed in bruidssluier hangend aan de kroonluchter.

Een onvergetelijk moment? Absoluut!

Persoonlijk zou ik die trouwfoto niet inlijsten en boven de bank hangen. Maar goed, we leven in een vrij land.

De ongeschreven regel is: hoe meer bloot je ziet des te dieper je dit in de persoonlijke vertrekken hangt. Denk aan een slaapkamer.

Behoor jij tot de groep die een foto met romantische pose, spontane actie, grappig moment of verliefde blik wilt inlijsten? Dan geef je de foto in lijst een prominente plek in huis. Denk aan de huiskamer, een centrale gang, de slaapkamer of een werkkamer. Vermijd de keuken, toilet, garage, schuur, de hal bij de voordeur of zolderkamer. 

Waar hang je grote, ingelijste trouwfoto’s op?

Wil jij je trouwfoto in een flink formaat uitvergroten, afdrukken en met een stijlvolle, smalle passepartout inlijsten (A0/ A1)? Hang deze als een piece de resistance op een mooie lege muur en geef die trouwfoto de mogelijkheid om te ademen. Zet, hang, of leg er niks omheen. Hier staan mensen stil om jouw moment te bewonderen en kun jij het verhaal van je perfect verlopen bruiloft vertellen.

Waar hang je gemiddeld formaat lijsten met trouwfoto’s op?

Wil je jouw trouwfoto op een gemiddeld formaat uitprinten (A2/ A3)? Laat deze inlijsten en gebruik brede passe partouts. Dit zorgt voor rust, eenheid en is erg stijlvol. Maak een drieluik van foto’s in lijsten van dezelfde stijl en je hebt meteen weer het gevoel alsof je op je bruiloft bent. 

Waar hang je de bruiloft foto’s in kleine fotolijstjes op?

Heb je meerdere trouwfoto’s en kun je niet kiezen? Zoek een leuke kleine muur en hang hierop enkele fotolijstjes eigenwijs boven elkaar. Breng een nietszeggend stukje muur tot leven met een collage van fotolijstjes met foto's van je bruiloft. Dat ziet er frivool maar ook netjes en doordacht uit.

Maak een complete fotowand van je bruiloft als je niet kunt kiezen

trouwfoto inlijsten

Het moment dat je elkaar zoent, een groepsfoto van je beste vrienden, die gezellige foto van je familie. Allemaal zo mooi aangekleed, de aandoenlijke bruidsmeisjes, je broer die de moonwalk doet, confetti, vuurwerk, idyllische locatie, jullie als stralend middelpunt, de fotograaf was on fire.

Alles aan de dag was perfect. Transformeer die kale lege muur in de gang dan in één grote fotowand en gebruik je bruiloft als thema. Jullie memorabele dag super stylish gevangen in een collage van leuke fotolijsten.

Direct jouw trouwfoto in lijst bestellen?

Bij Framewell kun je jouw trouwfoto uploaden en direct in alle lijsten bekijken. Heb je de ideale lijst gevonden en samengesteld? Bestel hem eenvoudig direct en snel online. Onze lijstenmakers staan te popelen om jouw trouwfoto in te lijsten en op te sturen.

Bekijk je eigen foto in onze lijsten