De website is tijdelijk 'onder constructie' waardoor het niet mogelijk is om te bestellen. Vragen? Stuur een mail naar hi@framewell.com.Tips voor Moederdag - Laat haar stralen met een uniek en persoonlijk cadeau

Voor je het weet is het alweer mei. En dat betekent ook dat Moederdag weer in aantocht is. Dé dag om je moeder, oma, vriendin, vrouw of tante weer in het zonnetje te zetten.

Framewell is er op tijd bij en helpt je graag om hier een speciale dag van te maken. Want eigenlijk willen alle ‘moeders’ maar twee dingen: ‘quality time’ en iets persoonlijks. 

Moederdag begint met wat quality-time en een ontbijtje op bed

De dag begint natuurlijk het best met een verrassingsontbijt op bed. Een traditie in vele gezinnen die het elk jaar nog heel goed doet. Zet de wekker lekker vroeg (en niet te hard!) en ren naar de keuken voor het voorbereiden van wat heerlijke gerechtjes. Maak bijvoorbeeld heerlijke fluffy banana pancakes én serveer met wat Griekse yoghurt en vers rood fruit. Of ga voor een lekker hartig ontbijt met gepocheerde eieren en avocado. Een glas versgeperste jus d’orange maakt het af én kleurt lekker feestelijk. 

Het is natuurlijk het leukste als ‘mama’ niet alleen hoeft te eten op bed, dus maak genoeg voor het hele gezin. Serveer het eten op een mooi servies, zet een heerlijke loungemuziekje op én zorg dat het echt een ontspannen ochtend wordt. 

Iets unieks en persoonlijks voor moederdag

Geef je moeder een persoonlijke herinnering in een handgemaakte lijst cadeau

Als kleuter kom je uiteraard nog weg met een pennenbakje van klei, maar wij pakken het liever wat professioneler aan! Een moederdagcadeau is toch het meest bijzonder als deze uniek en persoonlijk is.

Kies je meest dierbare familiefoto, knutselwerk óf een andere mooie herinnering (geboortekaartje, gedichtje of krantenartikel) en laat dit inlijsten in een mooie lijst naar keuze. Met een waardevol item wordt het écht persoonlijk. Een handgeschreven kaartje erbij maakt het helemaal af. Mama blij, jij blij, wij blij!

En het kost je maar 5 minuten om een lijst samen te stellen...

Bekijk hier de fotolijsten die we speciaal voor moederdag hebben geselecteerd