Drie tips voor de ultieme muur met reisfoto's

Reizen is een manier om te verbinden met de wereld om je heen. We ontspannen, we openen onze ogen en staan open voor andere mensen en culturen. We ontdekken nieuwe landschappen, een ander klimaat én proberen de lokale keuken uit. Helaas is het in deze tijd niet meer zo vanzelfsprekend om te reizen, maar de herinneringen van de vorige keren kunnen je zeker weer even doen ontspannen. 

Geen excuus meer, het is nú zo makkelijk!

Waarschijnlijk heb je van de laatste vakanties, stedentrips of weekendjes weg nog honderden foto’s liggen; vele herinneringen, waar nu niemand van kan genieten. Meestal is een gebrek aan tijd het excuus, terwijl het nú zo makkelijk is om er een prachtige lijst om te hangen. Tijd om aan de slag te gaan! 

Lees hieronder 3 tips voor het inlijsten van jouw vakantiefoto's of tropische kunst

1. Een vakantie met zon, zee en strand?

Een vakantie in de buurt van het strand gehad? Dan staat je telefoon vast vol met foto’s met zand- en blauwtinten. Met deze kleurrijke foto’s kun je een heel vrolijke fotowand maken, wat leuk contrasteert met muren in donkere tinten.
Het zelf bewerken van de foto’s is ook nog een mogelijkheid om de contrasten wat naar voren te halen. Het blauw van de zee wat extra aanzetten? Zo lijken de foto’s professioneler en aantrekkelijker van kleur. 

2. Een stedentrip gemaakt?

Een mooie stedentrip als waardevolle herinnering? Gave architectuur of monumenten vastgelegd? Waarschijnlijk overheersen dan de grijstinten in je foto’s. Extra mooi om in een kleurrijke lijst te hangen, óf juist om in zwart-wit af te drukken - zodat het rauwe karakter meer naar voren komt. 

3. Een exotisch tintje?

Naar verre streken en afgelegen plekken geweest? Misschien heb je wel een artistieke tekening of poster op een lokale markt gekocht? Uiteraard kan dit ook in een mooie Framewell lijst. Een object als deze blijft je je hele leven herinneren aan mooie avonturen. 

MAAK JOUW LIJST OP MAAT