Guest blog by Nadine - littletreasures.nl

Framewell - Jouw mooiste momenten ingelijst

Guest blog by Nadine - littletreasures.nl

Leg je vaak mooie momenten uit je leven vast? Dan is het ook leuk om deze momenten een speciale plek in je huis te geven. En een van de bedrijven die dit online voor jou kan regelen is Framewell; zij leveren jouw mooiste ervaringen in handgemaakte houten lijsten van museumkwaliteit, vervaardigd in hun Nederlandse lijstenmakerij. Ik mocht er eentje ontvangen. Ben je benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder!

Zelf maak ik dagelijks foto's met mijn telefoon waar ik daarna eigenlijk niet zo veel meer mee doe. Herkenbaar? Eigenlijk super zonde, want je kan natuurlijk zo veel leuks doen met deze foto's. Zoals een fotoboek of ze inlijsten en een mooie plek geven in de woon- of slaapkamer. Dus heb ik mijn eigen Framewell samengesteld.

 

Je eigen Framewell samenstellen

Waar elke vrouw een klassieke zwarte jurk in haar kast heeft hangen om tijdens een onverwachte evenement goed voor de dag te komen, zo kan elk huis zeker een aantal moderne zwarte lijsten gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan modern ingerichte woonkamers. Zwarte lijsten geven hierin net dat beetje elegantie en drama. Daarnaast voegt een zwarte lijst juist een hippe twist aan de wat meer landelijke inrichtingen. Ten onrechte krijgt de kleur zwart vaak het verwijt dat het een kamer kleiner doet lijken. Integendeel: juist de afwisseling tussen licht en donkere accenten geeft een kamer meer ruimte.

Voor het samenstellen van je Framewell heb je ontzettend veel keuze. Zo kan je kiezen tussen veel verschillende soorten, groottes en kleuren lijsten. Hierdoor zit er altijd wel eentje bij die perfect bij jouw wensen of interieur past. Ook kan je kiezen of je een witruimte wilt tussen de foto en de lijst (geen, middel, dun of dik).

Zelf heb ik gekozen voor de Lijst Tom; een matzwarte houten lijst met een gemiddelde Passe-Partout (de witruimte tussen de foto en de lijst). Deze paste goed bij de zwart/wit foto van mijn ouderlijk huis. En natuurlijk bij mijn zwart/witte interieur.

Dat de lijsten van goede kwaliteit zijn, kan je duidelijk merken. Ze zijn stevig (absoluut geen Action kwaliteit!) en mooi mat zwart zonder kleine krasjes of beschadigingen wat je soms wel eens bij andere lijsten ziet. De lijsten zijn trouwens ook gemaakt van duurzaam hout, dat is altijd een mooie bijkomstigheid!

Naast het leveren van de lijst, printen zij ook de foto of print uit. Omdat het een foto was die gemaakt is met mijn telefoon, was ik bang dat die niet helemaal scherp zou zijn. Maar niets is minder waar! De foto is helemaal scherp en niet korrelig of iets dergelijks.

Al met al ben ik dus erg positief over Framewell en de lijsten die zij hebben. Ik zou ze zeker aanraden als je op zoek bent naar een mooie eyecatcher voor aan de muur of voor bijvoorbeeld een mooi en origineel op maat gemaakt cadeau. Ga hier snel zelf aan de slag en #framewhatmatters

Liefs,
Nadine
@littletreasures.nl