Decoreer je huis met lijsten op maat voor een eerlijke prijs

We kennen het gezegde al: kleine details maken het verschil. We kennen allemaal de kracht die mooie lijsten in een huis hebben: ze maken er een thuis van en geven een speciaal tintje aan de omgeving en aankleding van je kamers. Maar we weten ook hoeveel het kost om te plannen welke foto's we moeten plaatsen, welke frames we moeten kiezen, hoe ze moeten worden gerangschikt en opgehangen, en hoeveel het mag kosten om iets in te lijsten. Dus als je erover denkt om een deel van je huis met foto's en lijsten te versieren, volgen hier enkele basistips om in gedachten te houden.

1. Laat je foto's inlijsten op maat

Custom photo frames

De beste manier om je huis te versieren is door details op te nemen die "echt jou zijn", jouw verhaal. Niets is authentieker en persoonlijker dan decoratie met fotolijsten van je reizen, familie of vrienden. Een goed idee om een vleugje elegantie toe te voegen, is door je favoriete foto's te selecteren en er een zwart-witfilter op te plaatsen. Als je dit wat lijkt, dan raden we je aan om een kijkje te nemen bij onze op maat gemaakte lijsten, waar je je foto's kunt uploaden en je eigen lijsten kunt ontwerpen. Wij zorgen voor het printen van uw foto's en voor het opsturen van de lijsten om op te hangen. We verzenden ze door heel Nederland voor een eerlijke prijs, goedkoper dan de traditionele lijsten- en fotozaken zoals je die bij jou in de buurt kunt vinden.

2. Gebruik kunst waar je een connectie mee hebt

We raden je aan om een afdruk, poster of canvas te gebruiken waar je echt "verbinding mee maakt". Decoreer met posters van je favoriete films, met fragmenten uit boeken die je hebt gehighlight of met zinnen die je inspirerend vind. Om deze stukken in te lijsten kan je ook een beroep doen op onze online inlijstservice, waar we lijsten op maat maken voor zowel foto's als prints, posters, canvasdoeken of puzzels.

3. Hoe kies je een lijst?

Bij het kiezen van je lijsten is het belangrijk dat je zowel rekening houdt met de stijl van de kamer waarin je het schilderij plaatst als met de stijl van het stuk dat je inlijst. In de Framewell winkel vind je verschillende stijlen in de collectie lijsten op maat. Speel met kleuren en texturen, creëer contrast met wat je omlijst en harmonie met de kleuren van de kamer.

4. Maak een compositie van foto's op de muur

Black and white photo frames

Via

Je kunt de sfeer van een kamer drastisch veranderen met een goede compositie van foto's aan de muur. Ik raad je aan te kiezen voor een symmetrische compositie voor overzicht en rust. Afhankelijk van hoe hoog je muur is, wil je misschien meer of minder regels met afbeeldingen toevoegen. Ideaal voor boven een bank, dressoir of eettafel. 

5. Vermijd de boor!

Boor jij ook liever niet? Framewell gebruikt kraakhelder acrylglas in haar lijsten, waardoor ze lichter zijn dan lijsten met glas. Je kunt dus een spijker gebruiken ipv een schroef. Voor fotoshoots van onze lijsten gebruiken wij altijd de zelfklevende spijkers van Tesa. Nog makkelijker!

MAAK JOUW LIJST OP MAAT

Cover photo via