De website is tijdelijk 'onder constructie' waardoor het niet mogelijk is om te bestellen. Vragen? Stuur een mail naar hi@framewell.com.Dé lijstentrends van 2023; haal de natuur in huis!

Welkom in 2023, het jaar waarin wij je helpen om jouw huis te personaliseren met de allernieuwste lijstentrends. In 2023 staat de natuur centraal in ons interieur en daarom willen wij je voorstellen aan onze natuurlijke lijstentrends.

Onze eerste trend is de lijst Abe- wortelnoot houtenlijst. Deze op maat gemaakte lijst is gemaakt van wortelnoot en zijn zijkanten zijn zwart wat een speelse look geeft. Dit geeft elegantie aan je huis en kan perfect worden gecombineerd met natuurprints.

Onze volgende trend is de lijst Mic- barok goudenlijst. Deze gouden lijst is een echte klassieker en past perfect bij okergele en zachtgroene tinten. Dit creëert een modern en tijdloos gevoel in je huis, alsof je in het bos bent. Deze lijst is perfect voor landschappen, foto's van je vakantie of foto's van je huisdieren.

De speelse eikenhouten lijst Oak is perfect voor rust en eenvoud. Deze lijst is een echte "ton-sur-ton" oplossing: één kleur voor heel je interieur. Dit geeft een chique en gemakkelijk te combineren uitstraling. Kies kunstwerken met aardetinten om het geheel af te maken.

Tot slot is de geborstelde houtenlijst Kai in brons, een echte natural beauty. Deze bronskleurige lijst past zich perfect aan waardoor de combinaties eindeloos zijn. Door de brede lijst lijkt je foto of kunstwerk net een schilderij.

Onze lijstentrends zijn er voor iedereen, of je nu gaat voor elegantie, klasse of rust. Bekijk onze website voor meer lijsten en laat je inspireren door onze lijstentrends. Wij hopen dat wij je kunnen helpen bij het creëren van jouw droomhuis.