5 Tips voor een gezelliger huis met Framewell

Nu het koude weer begint zullen we de komende periode nog meer tijd binnen doorbrengen. Hopelijk met familie en vrienden. Er is geen betere manier om je thuis te voelen in je huis dan het te vullen met dingen waar je van houdt.

Om je hier bij te helpen hebben we onze favoriete inlijst-ideeën opgeschreven om de kunst van het genieten thuis te oefenen. Dus steek een kaars aan en ga er lekker voor zitten. Hier zijn 5 trucs om je wanddecoratie te winterklaar te maken.

1. ZWART-WIT FOTO'S INLIJSTEN

Zwart-witfoto's zijn prachtig en tijdloos. Ze een kortstondige sensatie als je ernaar kijkt. Denk aan horizon foto's of klassieke afbeeldingen van een landschap - scènes die je even ergens anders naartoe brengen. Zwart-witfotografie kan in verschillende stijlen worden ingelijst. We combineren hem graag met zilveren lijsten, maar een witte lijst of een simpele zwarte lijst is ook altijd elegant en clean.

Custom black photo frame

2. DONKERE HOUTEN LIJSTEN

Een van de makkelijkste manieren om een gezellig herfst-effect te krijgen, is door een paar donkere houten lijsten aan je muur te hangen. Omarm de houtstructuur samen met de diepe kleur. Donkere houten lijsten passen bij de meeste kunst en foto's en geven elke kamer een luxe uitstraling. We raden ten zeerste aan om onze lijst op maat Rem te bekijken zichtbaar hout met een zachte, warme toon.

Custom dark wood frame

3. SPEEL MET DIEPE KLEUREN

Diepe kleuren geven een warm gevoel aan je woondecoratie. Kies voor donkere lijsten vooral als u kunst of textiel inlijst. Donkere muren voegen ook een gezellige toon toe.

Custom frame on dark wall

4. EEN KLASSIEKER: GOUDEN LIJSTEN

Je kunt niet fout gaan met een gouden lijst op maat. Onze gouden bamboe lijst Dot is altijd een hit. Een idee om je warmer te voelen bij koud weer is om een zeer zonnige zomerfoto in te lijsten en deze te combineren met de helderheid van een gouden lijst.  

Gold custom frame

5. VINTAGE EN GEVONDEN VOORWERPEN

Wij worden nooit moe van antieke kunst en objecten in huis, vooral niet als ze een speciale betekenis hebben. De diepere kleuren van een op maat gemaakte houten lijst geven je stuk echt een persoonlijk gevoel. Een leuk experiment is om een moderne en elegante lijst te kiezen voor een bijzonder contrast met je vintage stuk.

Custom frame for old map

 

MAAK HIER JOUW LIJST OP MAAT

Photos via Kcdesignco , Decoblog.t , tricks to decorate , Casaderami , Sucasafurniture